| Autors |
Ziņojums |
|
studente
Viesis
|
|
Ievietots: 06. 07. 2010 [20:17]
|
|
Vai kāds var pastāstīt, kādi uzdevumi būs iestājpaurpaudījumos programmā "Māksla"?
|
|
|
|
|
t
Viesis
|
|
Ievietots: 07. 05. 2011 [23:10]
|
|
"ruru" rakstīja:
Programma ir sagatavota ļoti augstā līmenī, iesaistot labākos interjera dizaina un datordizaina profesionāļus.
taisni jāsmejas par to augstāko līmeni!!!
|
|
|
|
|
mākslas studente ID01
Viesis
|
|
Ievietots: 18. 08. 2011 [04:00]
|
Esiet godīgi vismaz pret sevi! Vienmēr būs cilvēki, kuri savas neveiksmēs un neprasmē vainu meklē apstākļos un citos cilvēkos...
Mākslā pasniedz burvīgi mākslinieki - Nikifs, Muzis, Utāns, Muižnieks, Leitāns utt., no kuriem ir gods un priieks mācīties.
Tiem kas stājas! NEKAD NEKLAUSIET ko saka citi! Ir vēlme - nāciet un studējiet! Jūsu panākumi ir atkarīgi TIKAI no jums pašiem, bet lai neapmierinātie sēž malā un gaida... droši vien kādu brīnumu ))))
p.s. starp citu, es ticu brīnumos ) ...bet tomēŗ jāpaliek par reālistiem!
|
|
|
|
|
tees
Viesis
|
|
Ievietots: 22. 11. 2011 [22:12]
|
sveiki! man te divi jautājumi.
1)ja es īsti neprotu zīmēt, es te varu stāties iekšā, jo es vēlos to visu apgūt?
2)pabeidzot vidusskolu, man nepieciešama vizuālā māksla uz liecības vai atestāta?
Paldies
|
|
|
|
|
adri
Viesis
|
|
Ievietots: 07. 01. 2012 [20:28]
|
Labdien!
1)Es gribētu zināt, vai jau ir kaut kas zināms par budžeta vietu skaitu, stājoties 2012. māc.g.????
2)Kādām ir jābūt vidējām atzīmēm atestātā??
3)Cik liela nozīme ir ZPD? (ja netiek tāds izstrādāts, tad tas ir uzskatāms par lielu mīnusu?)
4)Cik liela nozīme ir gūtajiem panākumiem dažādos vizuālās mākslas konkursos un olimpiādēm valsts līmenī?????
Būšu ļoti pateicīgs par atbildi!!!! )
|
|
|
|
|
Anna
Viesis
|
|
Ievietots: 13. 01. 2012 [12:32]
|
|
"tees" rakstīja:
sveiki! man te divi jautājumi.
1)ja es īsti neprotu zīmēt, es te varu stāties iekšā, jo es vēlos to visu apgūt?
2)pabeidzot vidusskolu, man nepieciešama vizuālā māksla uz liecības vai atestāta?
Paldies
Iet mācities gan cilvēki, kas ir pabeiguši mākslas skolas un tie, kas sāk no nulles. Likumsakarīgi, ka tos arī saliek atsevišķās grupās.
|
|
|
|
|
Anna
Viesis
|
|
Ievietots: 13. 01. 2012 [12:35]
|
"adri" rakstīja:
Labdien!
1)Es gribētu zināt, vai jau ir kaut kas zināms par budžeta vietu skaitu, stājoties 2012. māc.g.????
2)Kādām ir jābūt vidējām atzīmēm atestātā??
3)Cik liela nozīme ir ZPD? (ja netiek tāds izstrādāts, tad tas ir uzskatāms par lielu mīnusu?)
4)Cik liela nozīme ir gūtajiem panākumiem dažādos vizuālās mākslas konkursos un olimpiādēm valsts līmenī?????
Būšu ļoti pateicīgs par atbildi!!!!  )
Cik zinu tadu budzetu vietu isti nav maakslas nodala.. 
Jo labakas jo augstaks tev bus reitings citu pretendentu vidu
Daudz nemaina
Tas dod plusus reitinga aprekinasana. Shis viss reitinga izveidoshan aun verteshanas kriteriji ir Lu majaslapa
|
|
|
|
|
a
Viesis
|
|
Ievietots: 07. 04. 2012 [17:44]
|
Sveiki
Vai pirms iestāšanās interjera dizaineros būtu vēlams apmeklēt zīmēšanas vai rasēšanas kursus?
|
|
|
|
|
adri
Viesis
|
|
Ievietots: 07. 04. 2012 [20:04]
|
Mani arii tas intereseetu.
Bet personiigi uzskatu, ka tas būtu tikai + (par raseesanu un ziimeesanu)
|
|
|
|