Starptautiskās ekonomiskās attiecības un nakotne ...
| Autors |
Ziņojums |
|
Alex_1988
Reģistrēts kopš: 17.02.2008
Ziņojumi: 3
|
|
Ievietots: 17. 02. 2008 [20:04]
|
Labdien.
Es gribu studet " Starptautiskās ekonomiskās attiecības " .Bet man ir saubas par savu nakotni ....
Iespējas pēc studijām:
Strādāt valsts pārvaldē, pašvaldībās, bankās, privātajā sektorā
1)Kur var apskatit vakances valsts parvalde , pasvaldibas?
Es gribetu stradat valsts parvalde vai pasvaldiba , bet man man nav parliecinatibas ka es varesu atrast darbu valsts parvalde uzreiz pec macisanas beigsanas..
Paldies.
|
|
|
|
|
Viesis
|
|
Ievietots: 18. 02. 2008 [09:52]
|
|
Mana draudzene pēc šī virziena strādā parastajā uzņēmumā. Tas, ko tu beidz, vēl nenozīmē, ka tu obligāti nodarbosies šajā sfērā. Varbūt vispirms var iegūt pieredzi kaut kur citur, pēc tam jau tevi ņems valsts iestādē
|
|
|
|
|
Viesis
|
|
Ievietots: 18. 02. 2008 [10:55]
|
|
Tas par tām karjeras iespējām ir standarta teksts, jo visas studiju programmas paredz iespēju strādāt valsts pārvaldē utt. Tāpēc skaties labāk uz to, vai tev patīk piedāvātie priekšmeti.
|
|
|
|
|
chiko
Viesis
|
|
Ievietots: 20. 02. 2008 [21:54]
|
reku jau 3shais kurss shinii programmaa... saakumaa likaas pavisam drankjiigi un nebij ne jausmas kur taisos pectam stradat taa kaa programma sniedz ljooti vispaarigu ieskatu par ekonomiku un starptautiskajaam attieciibaam... tachu tagad iespejams tieshi delj programmas satura esmu nonaacis pie taa vieniigaa kas man pasham patiik un kur tad veelos turpinaat savu turpmaako izaugsmi..
kursabiedri zinu, ka strada gan arlietu ministrija, gan vienkarshi dazadas starptautiskas kompanijas...
programma nav slikta, bet viss protams atkarigs no tevis pasha!!
Un tici man - 4 gadu laikaa tavas prioritaates var stipri mainities..
|
|
|
|