Vislielākais burtu izmērs
Lielāks burtu izmērs
Burtu standarta izmērs
par medicinas fakultati
Autors Ziņojums
lea
Viesis
Ievietots: 30. 07. 2007 [18:44]
esmu dzirdejusi ka ir fakultates, kas velakajos kursos dalas novirzienos. medicinas fakultate ari iespejami sikaki dalijumi? piemeram varetu velakajos gados vairak praktizeties uz masazu un vingrosanu. vai ari tev jamacas pilna arsta grada programma?
ruru
Reģistrēts kopš: 13.11.2004
Ziņojumi: 25993
Ievietots: 30. 07. 2007 [21:53]
Ārstniecības profesionālā programma ir jāapgūst visa, kuras noslēgumā iegūsiet ārsta grādu. Programmas ietvaros ir iespējas apgūt izvēles kursus, bet specializācijas nav.

Ārsta izglītības īpatnība ir tā, ka šajā jomā specializācija notiek pēc t.s. diploma studijām (kas noslēdzas ar ārsta grādu) rezidentūrā.
raviks
Reģistrēts kopš: 28.07.2006
Ziņojumi: 466
Ievietots: 30. 07. 2007 [23:27]
lea rakstīja:
esmu dzirdejusi ka ir fakultates, kas velakajos kursos dalas novirzienos. medicinas fakultate ari iespejami sikaki dalijumi? piemeram varetu velakajos gados vairak praktizeties uz masazu un vingrosanu. vai ari tev jamacas pilna arsta grada programma?

man jau liekas, ka masāža un vingrošana ir kaut kādas rehabilitācijas apakšnozares vai tamlīdzigi. to var apgūt arī ne-ārstniecības studiju programmā. stradiņos ir Rehablitācijas fakultāte, kur var iegūt bakalaura grādu veselības aprūpē, kādā no izvēlētajām specialitātēm - fizioterapija, ergoterapija u.tml.
Every kind action has a not-so-kind reaction.